Adriatic Sushi & Oyster bar na Adventu Prokurative

pro 5, 2022

Blagdanski ugođaj zavladao je Splitom, a Advent Prokurative nametnuo se kao najspektakularnija adventska lokacija u gradu. Svi ljubitelji slasnih sushi rolica ove godine na Adventu mogu uživati u japanskim delicijama kod naše kućice. No prije negoli nas posjetite, dopustite nam da vam predstavimo Advent i našu ponudu.

 

Lokacija vrijedna posjeta

Jedan od najljepših trgova u Dalmaciji – Trg Republike, popularne Prokurative – lokacija je najspektakularnijeg Adventa. Uživajte u velikom izboru raznih jela i pića, a za najbolju zabavu bit će zadužene neke od naših najvećih pjevački legendi, poput Dražena Zečića, Joleta, Alena Vitasovića, Vuce i Željka Bebeka. Radnim danom zabavljat će vas nastupi DJ-a, među kojima su DJ Duple, DJ Jakir i DJ Luka Barbić. I šećer na kraju – Advent Prokurative lokacija je najvećeg i najraskošnijeg klizališta u Splitu! 

Očaravajuće japanske delicije

Sushi na Adventu? Zašto ne! Ljubitelji japanske kuhinje ove godine došli su na svoje. Kao i uvijek, za vas smo sjedinili ono najbolje od Japana i Mediterana pa tako naši iskusni sushi majstori za vas pripremaju prefine kombinacije od svježe jadranske ribe. Ako ste se zaželjeli nigirija, sashimija, makija, futomakija ili uramakija, naša kućica je definitivno mjesto koje morate posjetiti. Dakako, uvijek volimo pomicati granice pa smo ponudu obogatili bakalarom bianco, brudetom i fritulama od bakalara.

Naša vesela adventska ekipa vas čeka. A ako ste ipak zaželjeli mirnije atmosfere, vrata našeg restorana za vas su uvijek otvorena.